Produkter för mark veal pris (18)

VBF eller UE Skivetält

VBF eller UE Skivetält

Sous vide, 20 kg kartong, mjölkras - Charolais - kött - Limousin ECT,
Grisklöv Fram och Bak - Grisklöv Öra

Grisklöv Fram och Bak - Grisklöv Öra

EXPORT ASIEN AFRIKA, PEET FOOD
Wagyu nötkött från Japan - Wagyu nötkött från Japan, i muskel- och styckform

Wagyu nötkött från Japan - Wagyu nötkött från Japan, i muskel- och styckform

Det är en representation av den japanska livsstilen: ett kött med karaktär som är delikat förfinat. Född ur en lång tradition av uppfödning, är Wagyu-kött, bokstavligen "Japans nötkött", en haute couture-rätt som lyfts fram av de största kockarna i världen. Djuret uppföds långt från stress, i skuggan av stall utan väggar där luften cirkulerar på det mest harmoniska och homogena sätt. Ljudstörningar kan dämpas genom att spela lugn och avkopplande klassisk musik. Grand Caractère samarbetar med japanska bönder som hedrar traditionen av uppfödning av detta exceptionella nötkött. Fetteringsperioden kan sträcka sig upp till 900 dagar beroende på gården för att garantera ett kött med subtilt fruktig smak och oöverträffad mörhet.
BLACK ANGUS - USA PER EURODIS GROSSISTKÖTT RUNGIS

BLACK ANGUS - USA PER EURODIS GROSSISTKÖTT RUNGIS

URODIS, din grossist av exceptionellt kött i Rungis, erbjuder ett urval som leverantör av högkvalitativt kött för att möta kraven från slaktare och de största restaurangerna. EURODIS, specialist på exceptionellt kött, har som verksamhet att sälja engros av exceptionellt kött och erbjuder därmed lyxkött som exceptionellt nötkött såsom Wagyu, Kobe-nötkött och andra köttraser. Som leverantör av exceptionellt kött väljer EURODIS VIANDES noggrant ut de bästa uppfödarna för att erbjuda dig kött av högsta kvalitet och från ursprungslandet. Angus Irland: irländskt kött, Black Angus USA, Aberdeen Angus Australien-Skottland, en annan variant av Angus, som har sitt ursprung i Skottland. Vårt exceptionella kött är sällsynt och mycket eftertraktat och kommer i begränsad mängd.
Anka Bröst - Färsk Anka

Anka Bröst - Färsk Anka

EUROVOLAILLES är grossist av anka bröst från Gers. En av ledarna inom produkter från Gers. HOS EUROVOLAILLES finns det 3000 möjliga referenser, så telefonen är oumbärlig. För mer information, ring 01 46 86 21 54.
VBF eller UE Nötköttsflank

VBF eller UE Nötköttsflank

Sous vide kartong på 20 kg eller block på 20 kg
NÖTFILE VBF eller EU

NÖTFILE VBF eller EU

Sous vide per 1 styck kartong av 20 kg från EU eller fransk mjölk-kött ras - Limousin - Charolais osv., viktspann 1,5 kg - 2 kg - 2,5 kg - 3 kg - 3,5 kg - 4 kg även oxfilé kött 4 kg
Hela Kalv VVF

Hela Kalv VVF

Sous vide kartong
NÖTRIBBA VBF ELLER UE

NÖTRIBBA VBF ELLER UE

Sous vide per 1 kartong på 20 kg - mejerityp - kött - Charolais Limousin osv.
Fläsklägg - VPF Fläsklägg

Fläsklägg - VPF Fläsklägg

För korvproduktion
FRYST HJORTKÖTT - LITET HJORTKÖTT

FRYST HJORTKÖTT - LITET HJORTKÖTT

Hjortkött för produktion av hjortkorv eller hjortterrine
Lamm- eller Fårbröst - Fryst Kött för Förberedelse

Lamm- eller Fårbröst - Fryst Kött för Förberedelse

Fryst kött för beredning
NÖTFLANK - NÖTFLANK eller UE

NÖTFLANK - NÖTFLANK eller UE

merguez-korv, lasagne, färdig maträtt
HÅRDA SVINBARJÄRER - BENFRIA BARJÄRER VPF eller EU-ursprung

HÅRDA SVINBARJÄRER - BENFRIA BARJÄRER VPF eller EU-ursprung

För tillverkning av charkuterier, torrkorv, pâté, terrin
FRYST TJURKÖTT - LITET TJURKÖTT Frankrike ELLER EU

FRYST TJURKÖTT - LITET TJURKÖTT Frankrike ELLER EU

Tjurkött för produktion av tjursalami eller tjurterrine
Kalvribbor - Rungis Köttgrossist EURODIS KÖTT

Kalvribbor - Rungis Köttgrossist EURODIS KÖTT

EURODIS VIANDES är en grossist av kalvkött i RUNGIS.
Iberisk Fläskkött Muskel - Exceptionellt Iberiskt Fläskkött från Spanien i muskel

Iberisk Fläskkött Muskel - Exceptionellt Iberiskt Fläskkött från Spanien i muskel

Grand Caractère tar dig med till den iberiska jorden och bekräftar äktheten av detta inhemska svin från södra Spanien. Uppfött i ekosystemet av dehesas, de spanska slätterna som är glest befolkade med ekar, har iberiskt svin en karaktär som är både kraftfull och delikat med smakfulla rostade toner av vilda nötter. En verklig symbol för halvön, det iberiska svinet väcker minnen av varma sommar måltider och den gemytliga atmosfären av vintern i Spanien. Den insiktsfulla ögon och händerna hos Grand Caractère:s slaktare gör det möjligt att bekräfta mörtheten hos detta anmärkningsvärda kött. Deras utbildning hos spanska slaktare för att förstå deras traditionella styckningsmetoder gör att de noggrant kan fullända arbetet hos uppfödarna av iberiskt svin och avslöja alla kvaliteter hos detta legendariska kött.